sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

DR. TR SEVERIN: TREI PERSOANE RĂNITE ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS PE STRADA NICU CERNĂIANU

Trei persoane au fost rănite luni dimineaţa în Drobeta Turnu Severin în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism de teren şi un taximetru.

mh dechidere

Pe strada Nicu Cernăianu din direcţia Topolniţei către Smârdan circula maşina de teren marca Land Rover, iar la intersecţia cu strada 1 Decembrie, şoferul nu a oprit la indicatorul STOP astfel că a lovit în laterat un taximetru care circula regulamentar pe strada 1 Decembrie. Impactul a fost violent astfel încât în urma coliziunii autoturismul de teren s-a răsturnat.

taxiLa faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, un altul din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi Poliţia. Pompierii au decuplat acumulatorii autoturismelor, iar medicii au preluat trei victime: şoferul taximetrului şi pasagerul pe care îl transporta la destinaţie în momentul accidentului dar şi pe şoferul vinovat de producerea accidentului. Cu toţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Ofiţerul specialist în cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin, comisar Dumitru Ungureanu a declarat că cercetările au confirmat că şoferul autoturismului de teren nu a oprit la STOP.

ungureanu „La intersecţia străzilor 1 Decembrie cu Nicu Cernăianu a avut loc un accident de circulaţie în care un autovehicul nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE” a pătruns în intersecţie şi a lovit un autovehicul care transporta persoane în regim TAXI. Din accident a rezultat rănirea celor trei persoane, conducătorii auto cât şi pasagera din Taxi.”, a declarat comisar şef Ungureanu.

jeepŞoferul autoturismului de teren, înmatriculat în Irlanda a declarat că nu a oprit la indicatorul Stop întrucât credea că se află pe strada Mareşal Averescu şi are prioritate, aceasta fiind cu sens unic pe direcţia pe care se deplasa conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La sfârşitul săptămânii în Drobeta Turnu Severin a avut loc un alt accident uşor, la Ilovăţ s-a produs un accident în care a fost implicat un microbuz şi un autoturism, iar la Bîlvăneşti un biciclist băut s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top