miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTO: DRAMA IN TREI FAMILII DIN MEHEDINȚI CARE ÎȘI PLÂNG COPIII MORȚI ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN APROPIERE DE TOPLEȚ

Trei familii din Mehedinți își plâng copiii după ce noaptea trecută, au plecat să se distreze în stațiunea Băile Herculane și nu s-au mai întors. Băiatul în vârstă de 21 de ani conducea mașina cu viteză pe drumul național 6, în apropierea localității Topleț când a derapat, nu a mai putut redresa autoturismul și a izbit un microbuz care circula din sens opus. Șoferul, iubita sa de 15 ani și verișoara acesteia de 27 de ani au murit pe loc. O a patra victimă se luptă pentru viața sa la Spitalul din Turnu Severin, unde a ajuns și șoferul microbuzului.

IMG-20160809-WA0000

FOTO decedati

Alex și Lorena erau împreună de câteva luni. În data de 6 august, Lorena împlinise 15 ani, iar ieri, fratele său a sărbătorit majoratul. Motive numai bune, și-au spus ei, să plece cu mai mulți prieteni din localitatea mehedințeană Șimian, unde locuiesc, la cădițele din Băile Herculane, să facă o baie în miez de noapte. Cu toții au urcat în două mașini. La întorcere însă, iubitul Lorenei a pierdut controlul volanului și a izbit violent un microbuz care circula din sens opus și care tracta o remorcă. Rudele spun că Alex, Lorena și verișoara sa au murit pe loc.

IMG-20160809-WA0001Și în casa Lorenei este durere mare. Tânăra intrase anul acesta la liceu și avea viața înainte.

Trupurile celor trei au fost transportate la Morga din Caransebeș. Pompierii de la Descarcerare au scos un alt tânăr de 17 ani din mașina zdrobită, dar și șoferul microbuzului care au fost transportați la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Tânărul de 17 ani luptă pentru viața sa întrucât are o fractură la cap și la brațe. Este internat la secția de Terapie Intensivă. La spital, dar în stare stabilă este și șoferul microbuzului care circula regulamentar.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top