miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

DRAMĂ ROMÂNEASCĂ ÎN ITALIA. SE SUSPECTEAZĂ CĂ BĂRBATUL A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ DUPĂ CE ŞI-A ÎNJUNGHIAT SOŢIA

Un scandal între doi soţi din judeţul Mehedinţi la Rivalta di Torino s-a lăsat cu moartea bărbatului, iar soţia se află internată în stare gravă, în comă indusă.

mort in italia

Din primele cercetări se pare că bărbatul, Vasile Băran, de 56 de ani, din satul Nicolae Bălcescu-Mehedinţi ajunsese duminica trecută în micul oraş de lângă Torino, unde încerca să-şi convingă soţia să se întoarcă acasă în România. Angela Băran, în vârstă de 55 de ani, femeie de serviciu la şcoala din Vînju Mare, venise de aproximativ o lună de zile în Italia, pentru a-şi ajuta fiica la creşterea nepotului.

Pentru că femeia a refuzat să se întoarcă acasă, orb de furie, Vasile Băran şi-a înjunghiat soţia, iar apoi, cel mai probabil acesta s-a sinucis date fiind plăgile de la nivelul pieptului, al gâtului şi al braţelor.

Fiica celor doi soţi a fost cea care şi-a găsit părinţii zăcând pe podea. A sunat la salvare, dar medicii nu au mai putut face nimci pentru tatăl ei. Mama acesteia se află internată în spital, în stare gravă, fiind în comă indusă. Poliţia din Italia continuă cercetările pentru a stabili împejurările exacte în care s-a comis fapta.

În România, rudele lui Vasile Băran spun că nu au posibilităţi financiare pentru a-l aduce acasă ca să fie înmormântat creştineşte. Despre tragicul eveniment au aflat de la televizor şi sunt încremeniţi de durere.

fratele„Am aflat numai de la televizor, că el este mort şi că ea este în spital. Nu am mai vorbit cu el de aproape un an, am fost ocupat cu serviciu, asta e. Ştiam că soţia lui e plecată în Italia, că a mai fost plecată. Mă mir de ce s-a întâmplat, sunt căsătoriţi de peste 40 de ani, au trei copii împreună, fiecare la casa lui. Nu avem cu ce să-l aducem acasă, poate o fi vreun om cu suflet mare care să ne ajute” spune Gheorghe Băran, fratele lui Vasil, care locuieşte aproape de Drobeta Turnu Severin, la Brezniţa Ocol.

„Acolo rămâne, că noi nu avem vreo posibilitate. Am vrea să fi şi el înmormântat creştineşte, vă rugăm dacă se poate să-l rudeajute şi pe el cineva, să-l aducem în ţară. Nenorocire mare. Ştim că el era bolnav de diabet şi ea a plecat acolo la fată şi el a rămas în sat cu băiatul. Şi el nu avea cu ce să trăiască, că nu avea servici şi a plecat după ea să o cheme acasă şi cică ea nu a vrut să vină acasă. Ce s-a întâmplat  nici noi nu ştim până nu am auzit şi noi ieri că a murit. Cică ea e în comă şi el e mort”, spune Olimpia Giumancă, mătuşa lui Vasile Băran.  „Fiecare dă de necaz când e de sus de la Dumnezeu, unii şi-o mai fac şi cu mâna lor, dar asta e. El e căsătorit la Nicolae Bălcescu, a avut familia acolo, trei copii, două fete şi un băiat, băiatul a lucrat şi el prin Italia, fata am înţeles că este şi ea prin Italia. Ce au avut între ei nu putem să ştim niciodată, că nu am stat lângă ei”, spune unchiul bărbatului mort în Italia.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top