sâmbătă , 5 decembrie 2020
NEWS ALERT

DUICU, PONEA ŞI POPESCU RĂMÂN ÎN AREST

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins joi dimineaţa  contestaţia lui Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi Constantin Popescu la arestarea preventivă pentru 30 de zile.

stefan poneaCompletul de judecată a decis ca atât Adrian Duicu, cât şi Ştefan Ponea şi Constantin Popescu să fie cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

Adrain Duicu este acuzat de fapte de corupţie, din interceptările procurorilor şi motivarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti de arestare preventivă reiese că preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi şi-a folosit influenţa la cel mai înalt nivel, dând telefoane în care punea la cale funcţiile în Poliţia Română şi în Parchetul General chiar din biroul premierului Victor Ponta.

Totodată, Adrian Duicu a dispus închiderea unei firme de construcţii deşi aceasta funcţiona în legalitate.

O altă faptă care arată modul în care a ales să folosească puterea dată de electorat a fost aceea de a dispune organizarea unui flagrant în cazul unei asistente de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, ca aceasta să fie acuzată de luare de mită  pentru simplul motiv că femeia a scris pe Facebook mesaje împotriva lui Duicu.

Anchetatorii vorbesc şi despre faptul că mai bine de jumătate din bugetul Casei de Sănătate Mehedinţi a ajuns în conturile firmei de rezonanţă magnetică deţinută de familia lui Adrian Duicu, prin decontarea unor servicii fictive. Pe de altă parte, Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin a fost prejudiciat prin trucarea unor licitaţii.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top