luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

DUICU ŞI POPESCU VOR SĂ IASĂ DIN AREST PE CAUŢIUNE

Adrian Duicu şi Constantin Popescu, aflaţi în arest preventiv pentru fapte de corupţie din data de 4 aprilie 2013, au solicitat judecătorilor, eliberarea pe cauţiune.

duicu1-465x390Astfel, cererea de eliberare pe cauţiune a fost depusă joi, 5 iunie de apărarea lui Adrian Duicu la Curtea de Apel Bucureşti, iar după şedinţa de vineri, judecătorii au rămas în pronunţare.

În cazul lui Constantin Popescu, aceasta urmează să fie judecată de magistraţi.

Surse apropiate celor doi au arătat pentru mhalert.ro că familiile sunt dispuse să achite sume importante de bani pentru eliberarea preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al preşedintelui demisionar al PSD Orşova.

Se pare că o cauţiune nu şi-ar permite să achite Ştefan Ponea, fostul şef al Inspetcoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Cei trei se află la al treilea mandat de arestare preventivă, care expiră în data de 2.07.2014. fiind acuzaţi de fapte de corupţie.

În acelaşi dosar mai sunt cercetate încă 9 persoane, însă instanţa a decis, deocamdată, ca acestea să fie cercetate în libertate.

Potrivit ordonanţei de efectuare a urmăririi penale, în perioada martie-iunie 2013, Duicu i-ar fi promis lui Ponea că îşi va folosi influenţa pentru a-i determina pe membrii Guvernului, funcţionarii publici din conducerea MAI şi pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, să îl menţină temporar pe Ponea în funcţia de inspector-şef al IPJ Mehedinţi, iar la o dată ulterioară să îl numească director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică din IGPR. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top