sâmbătă , 17 martie 2018
NEWS ALERT

DUMINICĂ SEARĂ ORA 22.00: ACCIDENT GRAV LA IEŞIREA DIN TURNU SEVERIN

accident-noaptea-politieUn pieton care s-a angajat în traversarea DE 70 prin loc nepermis a fost lovit de şoferul unei Dacii care l-a văzut prea târziu şi nu l-a putut evita.

O traversare prin loc nepremis îl poate costa viaţa! Este vorba de un bărbat din Şimian, care a traversat aseară DE 70, într-o zonă periculoasă şi la o oră de vârf. Un şofer l-a observat din timp şi l-a evitat, un al doilea însă nu a mai reuşit. Bărbatul a ajuns la spital în stare critică şi a fost internat la terapie intensivă, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Tr. Severin către Craiova. Deşi era întuneric, iar şoseaua intens circulată, bărbatul s-a angajat în traversarea drumului cu patru benzi, printre maşini. A traversat trei dintre ele, dar nu a mai ajuns de cealaltă parte a şoselei. Şoferul unui autouturism l-a văzut şi a reuşit să-l evite. Celălalt însă nu. L-a lovit cu partea stângă faţă şi l-a proiectat pe carosabil. Poliţiştii cred că de vină este bărbatul care a traversat neregulametar. „Poliţiştii au fost sesizaţi pentru un accident rutier, produs la ieşirea din Drobeta-Turnu-Severin, pe DE 70. Din cercetările de până acum rezultă că ar putea fi vorba de un pieton care a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovit de un autoturism Dacia. Pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean” a declarat Titi Zorzoliu, poliţist în cadrul Buiroului Poliţiei Rutiere Tr. Severin.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital cu o ambulanţă. Este internat la terapie intensivă, iar starea lui este foarte gravă. Medicii încearcă să-i saveze viaţa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top