luni , 1 martie 2021
NEWS ALERT

E CĂLDURĂ, DAR „NU PREA” ÎN CALORIFERELE DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Deşi Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare a început furnizarea agentului termic în Drobeta Turnu Severin, încă din data 25 octombrie, sunt în continuare mai multe blocuri din municipiu care au caloriferele reci.

caloriferMai mulţi administratori ai asociaţiilor de proprietari din oraş au declarat că nu au dat drumul la căldură întrucât sunt persoane care au cerut să nu se furnizeze agentul termic până în data de 1 noiembrie. În majoritate vârstnicii şi locuitorii cu venituri reduse au cerut să nu primească agent termic până la 1 noiembrie întrucât pentru cele câteva zile din octombrie nu primesc subvenţie pentru încălzire.

Chiar dacă apartamentele sunt doatate cu aparate de contorizare a agentului termic, iar locatarii care nu vor căldură o pot opri, plătesc la comun încălzirea pentru ţevile din imobil. (O.M.)

loading...


Un Comentariu

  1. Caldura vine in calorifere dupa cum … vin salariile celor de la RAAN . Cum sefii sindicatelor de la Chimic si Termo au luat teapa de la adm. special si judiciar ( promisiuni .. politice ) ne asteptam ca acestia sa reactioneze ca atare ! Nu e bine domnilor sefi de sindicate , dati-va demisiile ! Ca tot sunt la moda …

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top