miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

E INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ FACĂ LA PRIMĂRIE! EDILUL ŞPĂGAR DE LA MALOVĂŢ ERA ŞI INCOMPATIBIL

gheorghe bazavanAgenţia Naţională de Integritate l-a declarat incompatibil pe Gheorghe Băzăvan. Primarul este însă déjà suspendat, după ce a fost arestat pentru 29 de zile pentru şpagă 20.000 de euro.

“Vătaful” de Malovăţ, Gheorge Băzăvan transformase comuna în propria moşie. Pe lângă faptul că, cu de la sine putere, a concesionat mai multor consilieri câteva sute de hectare de teren, pentru care aceşti oameni au obţinut subvenţii serioase de la primărie, multe dintre ele pe suprafeţe care se pare că nici nu există (de altfel acest subiect face ancheta unui alt dosar care este instrumentat de procurorii DNA, Gheorghe Băzăvan, transformase instituţia în una în care îşi angajase foarte multe rude, fini şi chiar soţia. Astfel, conform unui comunicat remis de Agenţia Naţională de Integritate “Gheorghe Băzăvan, primar al comunei Malovăţ, judeţul Mehedinţi, a semnat dispoziţiile privind încadrarea, respectiv reîncadrarea soţiei sale în funcţia publică de la Compartimentul Stare Civilă din cadrul Primăriei Comunei Malovăţ”. Din acest motiv, edilul a fost declarat ca fiind în incompatibilitate. Deci, şansele ca Băzăvan să revină la conducerea instituţiei sunt tot mai mici.

Una peste alta, Băzăvan este acum după gratii pentru că a cerut şpagă 20.000 de euro de la un om pe care aproape l-a băgat în faliment. O instanţă i-a prelungit mandatul de arestare preventivă pentru încă 29 de zile.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top