vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

EDILUL DIN MALOVĂŢ ŞI FIUL ACESTUIA DUŞI LA DNA CRAIOVA PENTRU AUDIERI

POZA PRIMAR_06Primarul PDL-ist al comunei Malovăţ, Gheo rghe Băzăvan şi fiul acestuia au fost ridicaţi miercuri seară de procurorii DNA Dolj şi duşi la Craiova pentru Audieri.

Edilul este anchetat după ce ar fi fost prins în flagrant în timp ce primea aproximativ 20.000 de euro de la un denunţător, iar fiul acestuia i-ar fi complice. După o percheziţie acasă şi la Primăria din Malovăţ, cei doi au fost conduşi la DNA Craiova, unde urmează să fie audiaţi.

Procurorii DNA au făcut flagrantul  după amiază. Denunţătorul ar fi oferit banii pentru ca edilul să-i faciliteze un contract pentru lucrări la primăria Malovăţ. Flagrantului i-au urmat percheziţii acasă la locuinţa edilului. De aici procurorii au ridicat documente şi arma de vânătoare a primarului.

Percheziţiile au continuat apoi la Primăria Malovăţ. De aici edilul şi fiul său au fost urcaţi în maşini şi duşi pentru audieri la DNA Craiova. Primarul Gheorghe Băzăvan a refuzat să comenteze motivul pentru care a fost săltat de procurorii DNA, el declarându-se nevinovat.POZA PRIMAR_03

Edilul, conduce o comună care e de opt luni în beznă pentru că nu a plătit factura la curent. Este cunoscut însă ca un mare amator de petreceri. În anul 2012 i-a organizat fiului ridicat astăzi un majorat cu sute de invitaţi, lăutari şi manele. Imaginile opulenţei au fost postate apoi pe You tube şi le găsiţi, la adresa http://www.youtube.com/watch?v=H7EondxWoHk

La aniversarea de 18 ani fiul edilului a primit cadou şi un bolid Audi A 6, cu care trei luni mai târziu a lovit o femeie pe o trecere de pietoni şi i-a fracturat piciorul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top