duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

EDIŢIA A VII-A A MITINGULUI AVIATIC „DROBETA FLY”, SÂMBĂTĂ PE AERODROMUL DROBETA DIN BALOTA

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, pe Aerodromul Drobeta din Balota se desfăşoară a VII-a ediţie a mitingului aviatic „Drobeta Fly”, la eveniment fiind aşteptaţi amatorii de zbor şi nu numai.

drobeta fly

foto: facebook

Potrivit organizatorului evenimentului Endre Lucian Molnar, evenimentul din 2014 cuprinde spectacol aeronautic de parasutism, planorism, zbor cu motor, atmosfera fiind completată cu atracţii câmpeneşti precum mici, bere, foc de tabara, show laser, taraful Danubius fiind invitat să întreţină spectacolul.

De asemenea vor fi a­cro­ba­ţii aeriene, parade de pa­ra­şu­tism şi demonstraţii de avia­ţie susţinută de proprietarii de apa­rate de zbor private din toată ţara.

Participanţii la eveniment au posibilitatea de a experimenta zborul cu avioane de mici dimensiuni deasupra municipiului Drobeta Turnu Severin.

Intrarea va fi gra­tu­i­tă, iar cei care vor participa, vor avea ocazia să vadă un spec­tacol de excepţie în care vor fi angrenaţi piloţi experi­men­taţi ce vor executa zboruri în ca­ru­sel şi picaje de ex­cep­ţie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top