marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

EFECTUL BLITZ-URILOR ÎN TRAFIC: CEA MAI MARE VITEZĂ PE DN6 – 94 KM/H

Poliţiştii din Mehedinţi au organizat vineri după-amiază, între orele 15.00 şi 19.00,  o acţiune „în oglindă” pe drumul naţional 6 în colaborare cu poliţiştii din Caraş Severin.  În cele două judeţe, 15 aparate de monitorizare a traficului rutier au filmat neregulile şoferilor în trafic, vizaţi fiind şoferii care depăşesc pe linie continuă şi cei care circulă cu viteză.

radar_48428400

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, în cele patru ore, doar 97 de şoferi au fost surprinşi că au încălcat regimul de viteză , deşi drumul naţional 6 este cea mai aglomerată arteră din sud-vestul ţării .

În trafic funcţionează în continuare solidaritatea, iar blitz-urile colegilor i-au determinat pe conducătorii auto să apese frâna în apropierea radarelor. Cinci şoferi au rămas fără permise de conducere pentru că au depăşit pe linie continuă. Valoarea totală a amenzilor a fost de  21 450 de lei, iar cea mai mare viteză înregistrată a fost de 94 de kilometri la oră, în cazul unui şofer mehedinţean depistat între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, în zona viaductului Bahna.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top