luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ELENA BĂSESCU DESPRE SARCINĂ: „MĂ SIMT EXTRORDINAR DE BINE”

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat, referitor la sarcină, că „se simte extraordinar de bine”, iar întrebată dacă s-a apucat de pregătiri pentru ziua cea mare, aceasta a răspuns: “Suntem abia în săptămâna 24”.

graviduta

Elena Băsescu a fost prezentă duminică în Valea Timocului, unde s-a întâlnit cu liderii comunităţii românilor din Serbia la biserica ortodoxă română din Malainiţa. Imediat cum a ieşit din biserică, una din cele mai mediatizate gravide din România, a cerut un pahar de apă. Apoi, zâmbitoare s-a fotografiat cu românii prezenţi la biserică.

Întrebată de jurnalişti cum se simte, Elena Băsescu a declarat că: „Toată lumea mă întreabă dacă mă simt bine. Eu consider că sarcina nu este o boală, este o binecuvântare aşa că singurul răspuns pe care pot să vi-l dau este că mă simt extraordinar de bine”.

Cât despre pregătirile pentru naştere, aceasta a mai spus că  nu s-a apucat de ele întrucât este mult prea devreme:  „Suntem abia în săptămâna 24”.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top