marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ELENA UDREA A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ LA DROBETA TURNU SEVERIN

Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale 2014, a început campania electorală, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, municipiul care i-a conferit titlul de cetăţean de onoare pe vremea când era ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

elena udrea

Elena Udrea a declarat că a ţinut să înceapă campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014 la Turnu Severin pentru a participa în calitate de cetăţean de onoare la Festivalul “Toamna Severineană”, dar şi pentru că organizaţia PMP de la Mehedinţi a obţinut rezultate bune la alegerile europarlamentare.

elena 1

“Mă bucur că începem campania electorală pentru preşedinţia României aici la Turnu Severin. Avem un drum de făcut la capătul căreia vom câştiga preşedinţia României, începem aici şi terminăm la Cotroceni”, a spus fostul ministru în cadrul unei întâlniri cu membrii şi simpatizanţii Partidului Mişcarea Populară din Mehedinţi.

În discursul său, Elena Udrea nu a ratat subiectul baronilor locali, mai ales că aici la Mehedinţi a fost arestat anul acesta baronul local PSD, Adrian Duicu, pentru fapte de corupţie.

elena 2

“Chiar dacă Victor Ponta nu se dezice de Duicu noi aici la Mehedinţi o să învingem PSD-ul, o să câştigăm bătălia pentru Cotroceni şi o să încercăm să transformăm şi PSD-ul aici pentru că semnalul despre ceea ce înseamnă activitatea în teritoriu a baronilor locali PSD s-a dat şi de la Mehedinţi. Am văzut cu toţii ce înseamnă un baron local aici în judeţul d-voastră şi am văzut şi ce înseamnă modul în care Victor Ponta înţelege relaţia cu baronii locali”, a mai spus Elena Udrea.

Candidatul PMP la preşedinţia României i-a atacat pe cei doi adversari politici în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

elena 3

“Victor Ponta este reprezentantul baronilor locali, este omul care dacă prin absurd ar ajunge preşedinte ar fi la cherenul acestora, aşa cum a fost permanent la cheremul mogulilor de presă. Victor Ponta este politicianul care a stat în genunchi în faţa lui Voiculescu. Ori de câte ori se supăra Voiculescu, Victor Ponta fugea la Antena 3 să se spele de ruşine şi de păcate. Victor Ponta nu se dezice de Duicu şi nici de Voiculescu. Victor Ponta ar fi un preşedinte slab, ori România are nevoie de un preşedinte puternic, un preşedinte care să fie în stare să nu facă un compromis de dragul propriei imagini, un preşedinte care să se lupte cu mogulii, cu baronii locali şi să reprezinte interesul doar al acestei ţări şi interesul poporului”, a spus Elena Udrea despre contracandidatul ei, Victor Ponta.

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de criticile Elenei Udrea, despre care spune că “a apărut pe scena politicii mari la Bucureşti în 2009, la braţul lui Voiculescu”.

elena 4

“În 2009, domnul Iohannis era primul-ministru lui Voiculescu şi al lui Mircea Geoană. A stat în USL alături de Victor Ponta alături de Voiculescu, a susţinut în 2012 atacul la Constituţie şi la statul de drept în încercarea de a-l demite pe preşedintele Traian Băsescu. Chiar şi astăzi spune că a fost un lucru bun, chiar şi astăzi susţine că ceea ce s-a întâmplat în 2012 a fost legal, aşa înţelege el statul de drept. A fost alături de PSD şi Victor Ponta în timpul guvernării, chiar şi când această guvernare a promovat taxe, impozite noi, multe şi mari, chiar şi când se introducea acciza pe combustibil, chiar când se introducea taxa pe stâlp”, a declarat Elena Udrea.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din 2014 a venit la Drobeta Turnu Severin însoţită de Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, Adrian Rădulescu (secretar executiv), Nicolae Ivăşchescu (vicepreşedinte), Gelu Vişan (secretar general adjunct), Ruxandra Dragomir (preşedinta organizaţiei de femei), Cristian Petrescu (secretar general) şi Ştefan Vlaston (vicepreşedinte).

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top