marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

ELEV AGRESAT ÎN APROPIEREA COLEGIULUI TEHNIC DECEBAL

Acesta este cel de-al treicolegiul-tehnic-deceballea incident violent în care sunt implicaţi elevi, în incinta sau în apropierea Colegiului Tehnic Decebal, în ultimii doi ani.

Un adolescent de 16 ani, elev la un liceu din Tr. Severin a ajuns luni la spital. Elevul a fost agresat în una din pauze în faţa unui fast food, în timp ce îşi cumpăra de mâncare. Mai întâi agresorul a încercat să-i fure portofelul, apoi l-a lovit cu pumnul în faţă. Băiatul şi-a pierdut conştienţa şi a fost dus la spital, iar agresorul a fost găsit de către poliţişti.

Elev la Colegiul Tehnic Decebal din Tr. Severin băiatul a mers în pauză să-şi cumpere de mâncare de la un fast food, împreună cu un coleg. În timp ce aşteptau, la coadă li s-au alăturat alţi doi indivizi. Unul dintre aceştia a încercat să-i ia portofelul victimei. Băiatul a încercat să-şi recupereze portmoneul, moment în care a fost lovit puternic cu pumnul în faţă de unul dintre agresori. Pentru că şi-a pierdut conştienţa, victima a ajuns la cabinetul medical al şcolii, apoi la spital.

Conducerea şcolii a anunţat poliţia. Adolescentul a fost transportat la spital, unde a ajuns şi mama acestuia. Din fericire lovitura nu i-a afectat ochiul, dar are o contuzie puternică au spus medicii de la Spitalul Judeţean din Tr. Severin.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice în scurt timp de agresor, care are doar 15 ani. Acesta era vecin cu victima lui. “Cadrele Poliţiei Municipale au fost sesizaţi de conducerea liceului cu privire la faptul că un elev a fost agresat în apropierea unei unităţi de alimentaţie publică, în timp ce îşi cumpăra de mâncare. Poliţiştii au demarat cercetări şi au reuşit să-l identifice pe aggressor, care a fost condus la sediul IPJ. Acesta este un tânăr de 15 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon

Cei doi elevi sunt acum audiaţi de poliţişti. Agresorul se poate alege cu dosar penal pentru lovire, şi cu o amendă serioasă.

 

loading...


Un Comentariu

  1. Intrebare : Unde se aflau jandarmii care trebuie sa patruleze in zona scolii ?!
    Intrebarea se adreseaza atat conducerii scolii cat si I.J .J Mehedinti ….

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top