luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ENERGIA ELECTRICA SI APA POTABILA, INTRERUPTE IN TOT ORASUL DROBETA TURNU SEVERIN

O pana de energie electrica a afectat intreg municipiul Drobeta Turnu Severin, luni dimineata, putin dupa ora 9.
IMG_4369Curentul electric s-a intrerupt la toate imobilele, institutiile publice si private, fapt care a dus la intreruperea activitatilor curente si pornirea alarmelor sonore in tot orasul.
Purtatorul de cuvant al furnizorului de electricitate, Roxana Margineanu a confirmat pentru mhalert.ro ca s-a produs o intrerupere colectiva, fara sa precizeze insa, cauzele. Margineanu a adaugat ca se lucreaza la remedierea problemei, astfel ca o parte a orasului, mai exact, in anumite apartamente din cartierul Crihala, alimentarea cu energie electrica s-a reluat 20 de minute.
Intreruperea de energie electrica a afectat si pompele statiei de alimentare cu apa curenta, astfel ca s-a intrerupt si apa. Purtatorul de cuvant al SECOM, Claudia Sontea, a precizat ca de indata ce va fi alimenta cu energie electrica statia SECOM, se va relua alimentarea cu apa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top