miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

ENORIAŞII SPRIJINĂ BISERICA

Biserica “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”, a cărei construcţie a început în urmă cu aproape doi ani este acoperită zilele acestea cu tablă, lucrările fiind efectuate prin contribuţia enoriaşilor din parohie.

Părintele paroh Dumitru Teiş, al Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena,  a spus că lucrările la acoperişul lăcaşului de cult au început după ce s-a reuşit achiziţionarea a 50 de coli de tablă zincată, acestea fiind cumpărate prin contribuţia benevolă a enoriaşilor.

DSCF4522

Pentru ca acoperişul să fie finalizat este însă nevoie de încă 150 de coli.

“În continuare este nevoie de sprijinul tuturor oamenilor de bine pentru a duce la bun sfârşit lucrarea care tocmai a început. Orice zi de întârziere duce la degradarea lucrărilor effectuate până în present.”, a spus părintele Teiş, mulţumindu-le totodată celor care au contribuit la ridicarea lăcaşului al cărui construcţie a început în urmă cu un an şi zece luni.

Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena este situată pe bulevardul Tudor Vladimirescu, vis-à-vis de Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare. Este o parohie săracă, enoriaşii de vârsta a III-a provenind din rândurile muncitorilor de pe platforma de este a municipiului Drobeta Turnu Severin. Până când lucrările vor fi terminate la biserică, oamenii merg la slujbele oficiate de preotul Teiş în paraclisul din apropiere, care de multe ori devine neîncăpător.

Cei care vor să contribuie la continuarea lucrărilor, pot lua legătura cu părintele Teiş la numărul de telefon 0745592869.

Biserica aflată în construcţie îi are ca ocrotitori pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi pe Sfântul Nectarie de Eghină.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top