marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

ESTE OFICIAL: DANIEL CÂRJAN A CÂŞTIGAT ALEGERILE PENTRU FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL ORGANIZAŢIEI PNL TURNU SEVERIN

Daniel Cârjan a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că alegerile desfăşurate în data de 10 august a.c. pentru desemnarea unui nou Birou Politic Municipal au fost validate.

carjan

Pentru funcţia de preşedinte au candidat Daniel Cârjan şi fostul senator liberal Ion Sârbulescu. În urma voturilor exprimate de către membrii PNL din Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan a obţinut 390 de voturi în timp ce Ion Sîrbulescu a obţinut 257 de voturi.

„În şedinţa Biroului Politic Teritorial Interimar al PNL Mehedinţi din data de 17.08.2013 au fost validate alegerile desfăşurate la organizaţia municipală a PNL Drobeta-Turnu-Severin, motiv pentru care astăzi la data la care vorbim organizaţia municipală este aleasă legitim şi este statutară din toate punctele de vedere. Biroul Politic Municipal care a fost ales în cadrul adunării generale din data de 10 august a.c. este format din 21 de persoane, dintre care un preşedinte, 9 vicepreşedinţi, un secretar coordonator şi 10 membri, la care se adaugă preşedintele organizaţiei de tineret şi preşedintele organizaţiei de femei PNL Drobeta-Turnu-Severin”, a declarat Daniel Cârjan.

Contracandidatul lui Cârjan a depus un fel de contestaţie, după anunţarea rezultatului, dar aceasta a fost respinsă.

„A fost depusă un fel de contestaţie referitor la anumite aspecte care s-au întâmplat anterior desfăşurării adunării generale, pseudocontestaţie care a fost respinsă cu unanimitate de Biroul Politic Judeţean deoarece nu privea aspecte care să ţină de buna desfăşurare a adunării generale”, a mai spus Daniel Cârjan.

Daniel Cârjan activează în PNL din anul 2003, iar prima funcţie deţinută a fost aceea de preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali (2003-2005), iar apoi o coupat pe rând funcţiile de preşedinte al Tineretului Liberal, membru al Biroului Politic Municipal Turnu SEverin, membru al Biroului Politic Teritorial PNL Mehedinţi şi preşedinte PNL Drobeta Turnu Severin (2009-2013).

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top