duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

ESTE OFICIAL! RAAN ÎNTRERUPE APA CALDĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN DE LA 1 IULIE

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin anunţă că de la 1 iulie 2014, nicio locuinţă racordată la reţeaua centralizată de agent termic nu va avea apă caldă la robinete.

646x404Într-un comunicat de presă remis vineri către mhalert.ro, RAAN precizează că agentul termic se va întrerupe în Drobeta Turnu Severin, începând de marţi, 1 iulie, ca urmare a datoriilor pe care compania le are de recuperat de la asociaţiile de proprietari, acestea ridicându-se la 44 260 915 lei.

RAAN a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că va întrerupe apa caldă, dar gradul de recuperare a datoriilor nu a crescut.

„Întrucât de la ultimul comunicat încasările de la asociatiile de proprietari/locatari nu au fost la nivelul corespunzător care să permită continuarea furnizării de agent termic, facem precizarea că începând cu data de 1.07.2014, ora 10.00 se va întrerupe furnizarea agentului termic către utilizatorii din Drobeta Turnu Severin.”, se arată în comunicatul RAAN.

RAAN se află în procedură de reorganizare începând cu data de 20.03.2014, iar în fondurile necesare pentru continuarea activităţii companiei sunt cuprinse şi veniturile provenite din încasările pentru energia termică furnizată populaţiei.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top