luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

EXAMENUL AUTO, SUSPENDAT DIN CAUZA ZĂPEZII LA TURNU SEVERIN

ninsoareExamenele pentru obţinerea permiselor de conducere au fost suspendate luni. Măsura a fost luată din cauza condiţiilor meteorologice improprii pentru susţinerea probei practice. Examenele vor fi reprogramate.

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă suspendă probele practice pentru obţinerea permisului auto. Niciun cursant din Mehedinţi nu a putut susţine examenul în cursul zilei de luni.

Vremea rea şi circulaţia în condiţii de iarnă i-a determinat  pe reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Con­ducere şi Înmatri­cularea Vehicu­lelor Mehedinţi să suspende luni examenele practice.

Mai mult, din cauza traficului îngreunat de ninsoarea căzută în ultimele zile, şcolile de şoferi sunt sfătuite să îşi suspende temporar cursurile de pregătire practică.

Inspectorul prin­­cipal Dorinel Nache din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Con­ducere şi Înmatri­cularea Vehicu­lelor Mehedinţi, a precizat că în funcţie de evoluţia vremii urmează să se stabilească dacă în cursul zilei de marţi se vor relua examenele.

Cei care urmau să fie examinaţi la proba practică pentru obţinerea permisului auto vor fi reprogramaţi. Aspiranţii la un permis auto vor putea să susţină în această perioadă proba teoretică conform programărilor existente.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top