sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

EXCLUSIV SURSE: MARIUS SCRECIU ŞI ALADIN GEORGESCU AU PARTICIPAT LA REUNIUNEA PSD DE LA BRAŞOV

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, cel care deţine totodată şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu au participat sâmbătă la reuniunea liderilor social democraţi care a avut loc la Braşov.

Constantin-Nita-Liviu-Dragnea-si-Andrei-Dolineaschi-la-conferinta-de-presa-de-la-Brasov-05.04.2013-3Surse din interiorul PSD Mehedinţi au confirmat pentru mhalert.ro că cei doi au reprezentat judeţul Mehedinţi la întâlnirea PSD care a fost condusă de vicepremierul Liviu Dragnea. De altfel, Marius Screciu este considerat a fi numărul doi în PSD Mehedinţi, după Adrian Duicu.

Situaţia la vârful Organizaţiei Judeţene a PSD  Mehedinţi este incertă la momentul actual în condiţiile în care Adrian Duicu a fost arestat preventiv pentru şapte acuzaţii de corupţie, în data de 4 aprilie.

Avocatul liderului PSD, Adrian Duicu a contestat decizia Curţii de Apel Bucureşti,contestaţia urmând să fie judecată marţi, 8 aprilie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În condiţiile în care Adrian Duicu rămâne după gratii, cel mai probabil, PSD va trimite la Mehedinţi un reprezentant din conducerea centrală pentru a coordona Organizaţia, până la organizarea alegerilor interne pentru desemnarea unui nou preşedinte.

Sursele citate anterior au arătat pentru mhalert.ro, că interimatul la Consiliul Judeţean Mehedinţi va fi asigurat de vicepreşedintele CJ, Aladin Georgescu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top