joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

EXECUTARE SILITĂ CU SCÂNTEI LA BALTA VERDE

executareExecutare silită cu scântei astăzi în satul Balta Verde din Mehedinţi. Executorul judecătoresc a pus în aplicare  hotărâre a instanţei şi a demolat gardul unei gospodării.

 

Foştii proprietari ai terenului au strigat nemulţumiţi de faptul că executarea silită ar fi ilegală şi s-ar fi intrat abuziv pe terenul lor. Cele două familii care îşi dispută terenul sunt rude, iar suprafaţa respectivă a declanşat “războiul” între acestea de mai mult timp.

512 m/p de teren sunt mărul discordiei dintre cele două familii, care se războiesc de mai mulţi ani prin instanţe, pentru terenul respectiv. După ani de procese, instanţa a decis împărţirea în două a lotului, în mod egal pentru fiecare dintre părţi. Proprietarii care locuiau pe terenul respectiv susţin însă că împărţeala nu ar fi corectă şi că s-ar fi ajuns în această situaţie în urma unor încurcături făcute de reprezentanţii primăriei Gogoşu, care au indus în eroare instanţa. Executorul judecătoresc, Ion Raicu, spune însă că nu a făcut decât să pună în aplicare o decizie a a instanţei. Astfel, hotărârea judecătorească a fost pusă în aplicare, terenul a fost împărţit în două şi a fost tăiat gardul împrejmuitor. Familia executată urmează să ia de pe terenul respectiv unele construcţii ridicate în perioada în care a deţinut terenul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top