joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

FACULTATEA DE LITERE DIN SEVERIN ARE O SUTĂ DE LOCURI DISPONIBILE PENTRU ABSOLVENȚII DE LICEU

Facultatea de Litere din cadrul Centrului Universitar Drobeta Turnu Severin are disponibile o sută de locuri pentru cursuri de zi, la cele două specializări: Limba si literatura română – o limbă străină și Pedagogia Învățământului Primar și preșcolar. Alte 50 de locuri sunt disponibile pentru masterat.

centrul-universitar-drobeta-turnu-severinLa domeniul de licență, la Facultatea de Litere din Drobeta Turnu Severin sunt disponibile, anul acesta 25 de locuri bugetate și 15 cu taxă pentru specializarea Limba si literatura română – o limbă străină. PERIOADA DE ÎNSCRIERE LA LIMBĂ ŞI LITERATURĂ: 17-22.07.2017

A doua specializare -Științe ale Educației – Pedagogia Învățământului Primar și preșcolar are disponibile 20 de locuri bugetate și 40 cu taxă.

Au drept de înscriere absolvenţii de liceu cu diplomă de  bacalaureat sau adeverinţă de absolvire pentru promoţia 2017; studenţii care doresc să urmeze o a doua specializare sau persoanele cu studii superioare care doresc sã obţină o a doua profesie specificã specializărilor Facultăţii de Litere. PERIOADA DE ÎNSCRIERE LA ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI: 17-21.07.2017;   PROBA ELIMINATORIE la PIPP: 22.07.2017

Admiterea la studii universitare de licenta se face pe baza de dosar, in ordinea descrescatoare a mediei de la bacalaureat.

AFIŞAREA REZULTATELOR: 24.07.2017

CONFIRMARE: 25-26.07.2017

La domeniul de masterat, în Drobeta Turnu Severin se pote face specializarea în științe ale educației: Programul Consiliere educaţională şi dezvoltarea carierei, unde sunt disponibile 20 de locuri bugetate și 30 cu taxă.

Admiterea la studii universitare de masterat se face numai pe baza diplomei ce finalizează ciclul I de studii universitare.

Admiterea la ciclul masteral se face prin probă scrisă, cu notă, din bibliografia şi tematica masterului, afişate pe site-ul Facultaţii de Litere.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE LA MASTERAT: 11-12 septembrie 2017

CONCURS ADMITERE: 13 septembrie 2017

Centrul Universitar Drobeta Turnu Severin are cadre universitare de specialitate, dotări moderne: biblioteca centrală şi de specialitate (Consiliul Britanic din România), dar și parteneriate cu universităţi din ţară şi din străinătate de care pot beneficia studenții. Totodată Centrul Universitar acordă facilităţi financiare studenţilor: burse de studiu în număr mare, burse de merit şi burse sociale și burse de studiu în străinătate (bursele ERASMUS).

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top