sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

FALŞI FUNCŢIONARI AI CASEI DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE FURĂ DATE CU CARACTER PERSONAL ÎN MEHEDINŢI

Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi face apel la cetăţeni să nu se lase înşelaţi de anumite persoane care pretind că sunt funcţionari ai instituţiei şi solicită date cu caracter personal.

casa

CJAS Mehedinţi a fost informată că de câteva zile şi-au făcut apariţia în mai multe localităţi din judeţ nişte persoane care pretind că ar fi funcţionari ai Casei şi solicită cetăţenilor, sub pretextul că ar realiza un sondaj de opinie, datele de pe buletinul de identitate. Pentru a inspira încredere aceşti aşa-zişi funcţionari chestionează cetăţenii asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă, la ce medic de familie sunt înscrişi, pentru ca mai apoi să le solicite datele de pe bulentin.

radu barbu „Urmare a unor semnale din teritoriu, potrivit cărora funcţionari ai Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi desfăşoară în această perioadă activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau la serviciile medicale de care au beneficiat asiguraţii, vă informăm că în această perioadă Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi nu desfăşoară astfel de activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau la serviciile medicale de care au beneficiat asiguraţii în ultima perioadă. Evitaţi să fiţi victima unei tentative de fraudă sau furt de identitate şi nu oferiţi date cu caracter personal unor necunoscuţi fără o verificare prealabilă”, a precizat Radu Barbu, purtătorul de cuvânt al CJAS Mehedinţi.

Fără doar şi poate nu aceasta este maniera de lucru a Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi. Funcţionarii CAS Mehedinţi, care desfăşoară activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau a gradului de satisfacţie a serviciilor medicale prestate de furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract, se legitimează cu legitimaţia eliberată de instituţie vizată la zi şi nu solicită date de identificare a persoanelor (nume, prenume, CNP, serie şi număr de buletin, etc.). Solicitarea de a pune la dispoziţia funcţionarilor CAS Mehedinţi anumite documente sau acte se face prin corespondenţă şi se depun personal la sediul din Drobeta-Turnu Severin strada Antoninii nr. 4. Toate actele trimise de CJAS Mehedinţi au sigla CNAS, a CAS Mehedinţi şi sunt semnate şi ştampilate în original cu ştampila specifică instituţiei.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top