marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

FAMILIILE SINISTRATE DIN EŞELNIŢA AJUTATE DE POMPIERI ŞI VOLUNTARII CRUCII ROŞII MEHEDINŢI

După ce poliţiştii de frontieră mehedinţeni au venit cu ajutoare, în pragul sărbătorii de Crăciun, la cele patru familii sinistrate din Eşelniţa, de această dată ajutorul a venit din partea pompierilor şi a voluntarilor de la Crucea Roşie. Oamenii au rămas fără case în timpul inundaţiilor devastatoare din 15 septembrie 2014 şi locuiesc acum în patru module.

ajutoare

Gerul Sfintei Sărbători a Botezului Domnului nu i-a împiedicat pe pompieri şi voluntarii Crucii Roşii Mehedinţi să ajungă la familiile sinistrate din localitatea Eşelniţa. Cum sărbătorile de iarnă nu s-au încheiat, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” şi voluntarii Crucii Roşii Mehedinţi au ajuns, încărcaţi cu alimente şi apă, în cursul zilei de marţi, 6 ianuarie a.c., la cele patru familii greu încercate de soartă.

„Cele 14 persoane trăiesc în locuinţe modulare, din luna septembrie, când inundaţiile, ce au avut loc pe raza localităţii Eşelniţa, le-au distrus casele.     Chiar dacă au rămas fără locuinţe, cei 14 oameni speră că vor avea, din nou, o casă, unde să-şi petreacă restul vieţii. Bucuroşi că cineva s-a gândit la ei, sinistraţii au mulţumit şi le-au urat sănătate, celor care, din puţinul lor au contribuit la această acţiune”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”.

ajutoare 1

Pompierii mehedinţeni au sprijinit acţiunile Crucii Roşii filiala Mehedinţi pentru distribuirea de apă, alimente şi alte ajutoare familiilor din Eşelniţa, în luna septembrie, când localitatea a fost grav afectată de inundaţii.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top