miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FĂRĂ DUICU ŞI GHERGHE PSD DROBETA TURNU SEVERIN A OBŢINUT 42,26%

Preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare la nivelul municipiului, marţi, într-o conferinţă de presă.  Screciu a explicat procentul de 42,26 prin prisma faptului că electoratul a perceput arestarea lui şefului PSD ca fiind una politică, în timp ce defilarea lui Gherghe cu Elena Udrea prin Mişcarea Populară a fost ignorată.

marius screciuMarius Screciu a arătat că procentul de 42,26% al Organizaţiei Drobeta Turnu Severin  este printre cele mai bune obţinute de PSD în municipiile din ţară, având în vedere că majoritatea au primari care aparţin altor partide.

„Scorul obţinut pe municipiu, chiar dacă este sub scorul judeţului, este unul dintre cele mai bune la nivel de municipiu în România, mai ales că nu sunt primari PSD. Craiova (n.r. municipiu cu primar PSD) are 44%, noi avem aproape 43.”,a declarat Marius Screciu.

Pe de altă parte, în opinia şefului Organizaţiei Municipiale, dacă scorul ar fi putut fi afectat de lipsa lui Adrian Duicu, nu a fost afectat de trecerea lui Constantin Gherghe la Fundaţia Mişcarea Populară. Screciu explică votul masiv al severinenilor pentru PSD, prin prisma faptului că scandalul de corupţie în care a fost implicat Adrian Duicu, cel care se află în arest preventiv, a fost perceput ca fiind unul politic de către electorat. Asta înseamnă că oamenii l-au victimizat pe Duciu şi au pus ştampila tot pe PSD.

„Absenţa d-lui preşedinte a contat. A contat pentru că este un lider cu autoritate, un lider implicat, dar suntem o organizaţie puternică, o organizaţie care are un electorat extraordinar. Oamenii au perceput arestarea lui Adrian Duicu ca pe o chestiune politică şi ne-au sprijinit.”, a explicat Marius Screciu.

Întrebat cu privire la înscrierea primarului Constantin Gherghe în Fundaţia Mişcarea Populară cu trei zile înaintea votului pentru alegerile europarlamentare, deşi până atunci edilul susţinea că sprijină PSD, Marius Screciu s-a arătat indiferent.

„Mulţi nu ştiu nici la ora actuală unde este domnul primar. Nu ne-a afectat.”, a spus preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top