marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

FĂRĂ PERMIS, CU O MOTOCICLETĂ FURATĂ

Zona de competenţă a Poliţiei Vânju Mare continuă să fie cea în care se comit cele mai multe sancţiuni, majoritatea din sfera circulaţiei pe drumurile publice. Dovadă stau şi rezultatele acţiunii desfăşurate de poliţiştii de la Secţia Rurală Vânju Mare Numărul 7, în subordinea căreia se află şi Postul de Poliţie Gruia, acolo unde în urmă cu mai puţin de două săptămâni, poliţistul a provocat un accident în loc să vegheze la respectarea legii pe drumurile publice.

La sfârşitul săptămânii trecute în cadrul unei acţiuni, pe raza comunelor Jiana – Pătulele – Gruia, a fost depistat un tânăr de 17 ani care conducea o motocicletă furată, fără să aibă permis de conducere.

politia

“A fost depistat în comuna Pătulele, pe D.J. 562A, în comuna Pătulele, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere şi fără ca aceasta să fie înmatriculată. De asemenea, cu ocazia verificării motocicletei în baza de date s-a stabilit că aceasta era semnalată ca fiind furată din Italia din 13.08.2011.”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Mehedinţi.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau înregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De altfel, la sfârşitul săptămânii trecute, 280 de poliţişti au făcut verificări în trafic pe toate drumurile din Mehedinţi şi au acordat peste 800 de sancţiuni, în valoare de 127.940 lei.

Cele peste 80 patrule de siguranţă publică, dintre care 40 pedestre şi 45 auto au constatat 19 infracţiuni din care 11 în flagrant şi au aplanat 29 de stări conflictuale. Au fost depistate 7 persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni, una dintre acestea fiind reţinută pentru 24 de ore. La regimul rutier au fost reţinute 18 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top