luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

FC BALŞ SE MUTĂ LA SEVERIN?

Ipoteză şoc în fotbalul mehedinţean. Formaţia de liga a III-a din judeţul Olt, FC Balş, ar putea evolua din retur pentru Severin. 

cs-turnu-severin3_9cdc02e18cd1d2

FC Balş, formaţie care a încheiat turul pe locul secund în liga a III-a, are şanse mari să fie adusă încă din retur la Severin, pentru a ne reprezenta oraşul. Acest scenariu nu ar fi o noutate.  Întrebat cu privire la posibilitatea aducerii echipei FC Balş la Severin, viceprimarul Marius Screciu nu a confirmat, însă nici nu a infirmat zvonul.

 

screciu

„Varianta aducerii echipei FC Balş nu se confirmă momentan, dar Primăria Severin, alături de Consiliul Judeţean, studiază posibilitatea de a susţine o nouă echipă care să ne reprezinte oraşul în liga a II-a sau a III-a. Important pentru noi este găsirea un sponsor principal serios, care ajutat de cele două instituţii, să poată să susţină financiar echipa în campionat şi, de ce nu, chiar să o şi promoveze în prima ligă.  Severinul are unul din cele mai frumoase stadioane din ţară, îndeplineşte condiţiile pentru organizarea jocurilor din Liga I, şi este păcat ca severinenii să nu aibă şi o echipă locală”, a precizat viceprimarul Marius Screciu.

Naicu: „Am auzit de varianta Severin”

Contactat telefonic, antrenorul Victor Naicu spune că neoficial a auzit şi el varianta că echipa sa ar putea fi mutată, în această iarnă, la Severin. „Varianta asta am auzit-o, dar nu pot să o comentez pentru că nu eu negociez cu autorităţile locale.  Aştept şi eu să văd cine, sau dacă cineva va prelua echipa. Îmi doresc ca echipa să aibă continuitate pentru că am avut rezultate bune în turul campionatului, suntem pe locul secund, şi sperăm să jucăm şi în retur. Dacă nu se mai poate la Balş, cu atât mai bine în altă parte. Nouă ni s-a transmis doar că se discută preluarea echipei de un investitor, dar nu ştiu nume sau vreun detaliu. Ca nivel de zvon am auzit şi varianta Severin”, a devzăluit Victor Naicu, antrenor FC Balş.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top