luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

FEMEIE LOVITĂ PE TROTUAR DE O MAȘINĂ LA DROBETA TURNU SEVERIN

Două persoane au fost rănite vineri dimineaţa, în urma unui accident produs la intersecţia străzilor Gheorghe Anghel şi Soveja din Drobeta Turnu Severin, una dintre victime circulând pe trotuar în momentul producerii accidentului.

acc

Una dintre maşini circula pe strada Gheorghe Anghel şi a fost lovită de un alt autoturism care circula pe strada Soveja, şoferul acestuia din urmă neoprind la indicatorul STOP. În urma impactului dintre cele două maşini, una a ricoşat pe trotuar, unde a lovit o femeie. Aceasta a fost transportată la spital împreună cu un pasager al maşinii care circula regulamentar.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a declarat că nu a văzut indicatorul STOP întrucât vizibilitatea i-a fost obstrucționată de un camion care era parcat la câțiva metri de intersecție.

“Din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre nerespectarea indicatorului Oprire. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane. Una dintre cele două persoane era pasagerul unuiia dintre autoturismele implicate în accident, cealaltă avea calitatea de pieton. Din impactul celor două autoturisme, acestea au fost proiectate pe trotuar unde această persoană circula. Din măsurătorile pe care le-am efectuat s-ar putea reține și culpa celui care a parcat autocamionul în zonă.”, a declarat inspectorul Mihai Marin din cadrul Biroului Poliíei Rutiere al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Femeia transportată la spital are 29 de ani și a fost strivită pe trotuar de mașina care nu a  oprit la indicatorul STOP și gardul unei case aflate pe strada Soveja. A fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin acuzând dureri puternice la cap. Medicii au constatat că un traumatism de coloană.

Ce-a de-a doua victimă, un bărbat în vârstă de 43 de ani a suferit răni ușoare în zona gâtului.

Mașina în care circula bărbatul rănit era condusă regulamentar de omul de afaceri mehedințean, Marcel Cernica, acesta neavând de sufert în urma accidentului.

Polițitii au deschis o anchetă în acest caz, șoferul vinovat de producerea accidentului fiind cercetat  pentru vătămare corporală din culpă.

Oana Mitu

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top