duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FERMIERII AU NEVOIE DE CAMERA AGRICOLĂ NAŢIONALĂ

La iniţiativa Camerei Agricole Mehedinţi, preşedinţii celor 11 astfel de structuri formate în 11 judeţe din ţară participă la prima întâlnire, în data de 20 iunie, în Bucureşti, urmând să se stabilească paşii ce trebuie făcuţi pentru înfiinţarea Camerei Agricole Naţionale.

La întâlnirea care va avea loc în data de 20 iunie, între orele 11.00-14.00, în Sala de Conferinţe a Hotelului Intercontinental, din Capitală se vor reuni toţi preşedinţii Camerelor Agricole Judeţene înfiinţate  în baza Legii 283/2013 din: Bihor, Sălaj, Sibiu, Suceava, Neamţ, Timiş,  Botoşani, Caraş Severin, Arad, Maramureş şi Mehedinţi.

cornel stroescu“Este prima întâlnire a preşedinţilor Camerelor Agricole Judeţene şi am avut această ininţiativă pentru că este nevoie să ne punem  la masă şi să stabilim care sunt demersurile ce trebuie făcute pentru înfiinţarea unui organism naţional reprezentativ. Camera Agricolă Naţională trebuie înfiinţată cu prioritate, pentru că este nevoie de o voce care să comunice cu Ministerul Agriculturii, Ministerul Finanţelor şi celelalte structuri centrale reprezentative cu privire la problemele din ţară.”, a declarat preşedintele Camerei Agricole Mehedinţi, Cornel Stroescu.

Totodată la întâlnire se vor discuta şi problemele fermierilor din judeţele reprezentate, având în vedere specifilul agricol al fiecărei zone.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top