luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

FETIŢĂ ARSĂ PE FAŢĂ ÎNTR-UN INCENDIU, ÎN COMUNA ILOVIŢA

O fetiţă în vârstă de 10 ani a ajuns la spital după ce a suferit arsuri pe faţă încercând să stingă un incendiu izbucnit în casa în care se afla, în comuna mehedinţeană Iloviţa .

ambulanta

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, incendiul a izbucnit joi după-amiază, puţin înainte de ora 16, la o colibă din comuna  mehedinţeană Iloviţa, un bărbat sunând la 112 şi anunţând că o fetiţă a fost rănită.

La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului, dar şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi care a constatat că fetiţa în vârstă de 10 ani a suferit arsuri la nivelul feţei, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Reprezentanţii SJA Mehedinţi au declarat că minora are nevoie de îngrijiri medicale dar şi investigaţii amănunţite, întrucât există suspiciunea că i-ar fi fost afectate căile respiratorii.

Pompierii au lichidat incendiul, în care au fost distruse mai multe bunuri, primele verificări arătând că acesta a izbucnit de la o defeţiune a intalaţiei electrice.

Fetiţa a fost rănită încercând să stingă incendiul în momentul în care a văzut că izbucneşte.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top