duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FIICA BARONULUI PSD, ADRIAN DUICU, A LUAT CAPACITATEA CU 9,89

Fiica preşedintelui PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat de trei luni de zile în arest preventiv pentru fapte de corupţie, a promovat examenul de evaluare naţională cu brio.

duicu si fiica sa

În această seară au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2014 fiind disponibile online, pe site-ul Ministerului Educaţiei, admitere.edu.ro.

În ierarhia candidaţilor cu cele mai mari medii de admitere în judeţul Mehedinţi, pe locul IV se află Ana Larisa Duicu, fiica baronului PSD de Mehedinţi. Pe primele trei poziţii se află Iulia Mitrache, elevă la şcoala gimnazială “Alice Voinescu” (9,96), Andreea Florentina Ionel, elevă la şcoala gimnazială “Alice Voinescu” (9,90) şi Mălina Giurescu de la Colegiul Naţional “Traian” (9,90).

Elevă la Şcoala Gimnazială “Petru Dumitriu” Orşova, Ana Larisa Duicu a promovat examenul de evaluare naţională cu media 9,89, obţinând la matematică nota 10, iar la limba română 9,75.

Iată că deşi tatăl său se află de trei luni de zile într-un  megascandal de corupţie, Ana Larisa Duicu a reuşit să treacă peste acest necaz şi să se concentreze pentru acest examen important.

Ana Larisa este mezina familiei, Adrian Duicu având două fiice.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top