marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FINANŢELE DIN MEHEDINŢI AU UN NOU DIRECTOR: COSMIN DURAC

cosmin duracCosmin Durac revine în funcţia de şef al fiscului mehedinţean după circa 6 luni, în care a fost detaşat la Vama din Portul Dr. Tr. Severin.

Cosmin Durac a mai condus Finanţele Publice din Mehedinţi în perioada 2010 – 2012, ulterior el fiind detaşat la Direcţia Vamală. Acest lucru se întâmpla la sfârşitul anului trecut, când locul îi era luat de către Violeta Crăciun, al cărei nume a fost implicat zilele trecute într-un scandal de evaziune fiscală, aceasta fiind ridicată de acasă de către procurorii DIICOT.

Pe 10 iunie însă, detaşarea lui Cosmin Durac a expirat, aşa că el a revenit în funcţia de director al fiscului din Mehedinţi.

”Detaşarea mea a început cu data de zece decembrie 2012 şi s-a încheiat la 10 iunile 2013. Nu a fost necesar să primesc vreun înscris în ceea ce priveşte revenirea mea la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor, deoarece detaşarea a expirat de drept şi ca urmare am revenit la direcţia Finanţelor Publice.”, a spus Cosmin Durac.

Cosmin Durac s-a remarcat în anii în care a condus DGFP Mehedinţi prin faptul că a pus sechestru pe câteva palate ţigăneşti de la Strehaia, ca urmare a faptului că proprietarii acestora nu îşi plătiseră datoriile către bugetul de stat.

loading...


Un Comentariu

  1. Sa fi stiut V.C ce-o asteapta sau DIICOT a …….devansat etapele?!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top