joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

FIUL POLIŢISTULUI LOCAL A DISPĂRUT DE ACASĂ ÎN URMĂ CU CINCI ZILE, DUPĂ CE PLECASE LA CUMPĂRĂTURI

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost dat dispărut şi în consemn la froniteră, ultima dată vorbind la telefon cu părinţii în urmă cu cinci zile când a plecat la un centru comercial din municipiu să-şi cumpere haine.

disparut deschidere

Părinţii lui Andrei Valentin Drăgoi spun că în data de 28 august au vorbit la telefon ultima dată cu fiul, întrucât în ziua respectivă erau plecaţi la ţară, într-o localitate din apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, iar tânărul era singur acasă.

„Noi am fost la ţară şi când ne-am întors, am sunat băiatul, în data de 28, joi, pe la 14.05 şi l-am întrebat ce face. A zis <<Mami, sunt în drum spre Carrefour, am auzit că sunt reduceri la haine şi încălţăminte şi vreau să îmi cumpăr şi eu.>>. Am zis <<Bine, mami!>>. Mi-a mai zis că are o linie de baterie la telefon. Am încercat să îl sun în jur de 17.30 – 18.00 să ia şi pâine când vine acasă şi era telefonul închis şi de atunci nu mai ştim nimic despre el.”, a declarat luni, mama tânărului.

Când au ajuns la casa din Drobeta Turnu Severin, părinţii au găsit în apartament toate actele băiatului, inclusiv portofelul cu bani, iar telefondul personal a fost închis în momentul în care şi-au dat seama că nu ajunge acasă şi au încercat să îl contacteze. Oamenii au sunat pe la rude, pe la prieteni, dar nimeni nu ştia nimic de el.

disparut 1Andrei este student la Facultatea de Drept din cadrul Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin, în anul al II-lea .

Părinţii au anunţat dispariţia tânărului la Poliţie, iar ulterior au postat anunţuri în locurile publice din Drobeta Turnu Severin cu fotografia şi numărul de telefon al tatălui pentru ca cei care îl vad pe tânăr să îl contacteze pe părinte.

„Tânărul dispărut a fost dat în urmărire la nivel naţional, în acelaşi timp s-a luat şi măsura consemnului la frontieră. Rudele acestuia au postat la fiecare centru comercial şi instituţie din Drobeta Turnu Severin fotografia acestuia cu datele de identificare.”, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan.

Primele informaţii arată că în momentul în care a plecat de acasă Andrei purta un tricou de culoare neagră, şort roşu, încălţăminte neagră şi ochelari de vedere.

După ce a postat fotografia tânărului dispărut în Drobeta Turnu Severin, tatăl acestuia care este poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin a primit un apel telefonic în care un individ i-ar fi cerut o sumă importantă de bani, în valoare de aproximativ 50 000 lei, sub forma unei răscumpărări pentru a-şi revedea fiul.

Cu privire la acest apel, tatăl tânărului dispărut a refuzat să facă declaraţii, punând acest lucru pe seama răufăcătorilor care au văzut afişul şi profitat de durerea sa.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top