miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FIUL PRIMARULUI DIN BRANIŞTEA, ANGAJAT AL PREFECTURII MEHEDINŢI VA STA 29 DE ZILE DUPĂ GRATII

Fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea, Silviu Robert Marin a fost arestat miercuri pentru 29 de zile, procurorii acuzându-l de tâlhărie şi refuz de recoltare a probelor biologice, după ce, aflat sub influenţa alcoolului a refuzat să achite cursa unui taxi şi a încercat să fugă cu autoturismul, târându-l pe şofer aproximativ o sută de metri.

robertProcurorii au mers miercuri după-amiaza în faţa judecătorului din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă în cazul fiului primarului din comuna Braniştea pentru acuzaţiile de tâlhărie şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, propunere însuşită de instanţă. Acuzarea a considerat că acesta l-a deposedat pe taximetrist cu forţa de autoturism, dat fiind faptul că l-a târât pe bărbat după maşină.

Fiul primarului Ion Marin (PNL), Robert Marin, în vârstă de 33 de ani este angajat al Prefecturii Mehedinţi, surse din interiorul instituţiei arătând că acesta consumase băuturi alcoolice marţi, la locul de muncă.

BACKGROUND

Marţi seară, Marin a solicitat un taxi care să îl ducă de la sediul Prefecturii Mehedinţi, la intersecţia străzilor Anghel Saligni şi Nicu Cernăianu, din municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, la destinaţie, bărbatul a refuzat să achite contravaloarea cursei şi a încercat să fugă din maşină, moment în care taximetristul a ieşit din autoturism, vrând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului şi a încercat să fugă cu maşina.
Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a încercat să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri, fiind rănit.

Taximetristul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, care l-a transportat la spital, dar şi mai mulţi poliţişti.

Fiul primarului din Braniştea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar a refuzat testul cu aparatul etilotest la faţa locului, astfel că a fost transportat la SJA Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice. Şi aici a refuzat recoltarea, fugind pe geamul încăperii în care se afla, într-un moment în care rămăsese singur. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în timp ce bărbatul se pregătea să se urce într-un autobuz, în apropierea SJA Mehedinţi, acesta fiind dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Taximetristul rănit a primit îngrijiri medicale, dar nu a avut nevoie de internare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top