marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

FIUL PRIMARULUI DIN BRANIŞTEA, CIRC LA SEVERIN CU TAXIMETRIŞTI, POLIŢIŞTI ŞI MEDICI

Fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea este audiat de poliţişti, după ce marţi seara a refuzat să achite cursa unui taximetrist în Drobeta Turnu Severin, încercând să fugă cu taximetrul şi târându-l pe şoferul acestuia peste o sută de metri, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

robertSilviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea, Ion Marin (PNL) a solicitat marţi seara un taxi care să îl ducă intersecţia străzilor Anghel Saligni şi Nicu Cernăianu din municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, la destinaţie, individul a refuzat să achite contravaloarea cursei şi a încercat să fugă din maşină, moment în care taximetristul a ieşit din autoturism, încercând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului şi a plecat cu maşina.

Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a vrut să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri fiind rănit.

Taximetristul a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi care l-a transportat la spital, dar şi mai mulţi poliţişti.

Fiul primarului din Braniştea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit martorilor, dar a refuzat testul cu aparatul etilotest la faţa locului, astfel că a fost transportat la SJA Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice. Şi aici a refuzat recoltarea, fugind pe geamul încăperii în care se afla, într-un moment în care rămăsese singur.

taximetrul

Poliţiştii au reuşit să îl prindă în timp ce individul se pregătea să se urce într-un autobuz, în apropierea SJA Mehedinţi, acesta fiind dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Taximetristul rănit a primit îngrijiri medicale, starea sa fiind în afara oricărui pericol.taximetrist

La ora transmiterii acestei ştiri, Silviu Robert Marin, în vârstă de 33 de ani este audiat de poliţişti, urmând ca aceştia să decidă dacă va fi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Pe numele său se va întocmi dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice şi vătămare corporală din culpă.

De cealaltă parte, avocatul lui Robert Marin spune că este firesc ca Robert Marin să refuze recoltarea probelor biologice întrucât clientul său a fost găsit de poliţie ca pieton.

„Se efectuează cercetări pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Urmează să se stabilească prin probele care vor fi afişate de către organele de poliţie dacă este sau nu vinovat. Poate să refuze recoltarea probelor biologice fiindcă el a fost luat în calitate de pieton pe stradă, nicidecum nu a fost găsit la volan. Nu poate să spună cineva că l-a găsit în trafic sau la volan conducând un autovehicul”, spune avocatul Nicolae Vlădăşel de la Baroul de Avocaţi Mehedinţi.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top