miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOST ANGAJAT SRI DIN DROBETA TURNU SEVERIN RETINUT IN URMA UNUI FLAGRANT

Un fost angajat SRI din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de lei de la o femeie. Bărbatul îi îi promisese acesteia că va interveni pentru a fi angajată în MAE. Fostul ofițer mai are o condamnare pentru trafic de influenţă.

mita2Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorii și ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Argeş, poliţiştii din Argeş şi ofiţeri SRI Argeş l-au prins în flagrant, joi, pe un bărbat care primea bani de la o denunţătoare căreia îi promisese că o va ajuta să se angajeze în Ministerul Afacerilor Externe.

Bărbatul, un fost angajat al SRI, în vârstă de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins primind 500 de lei de la femeia căreia îi promisese că va interveni pe lângă factori de decizie şi la membrii unei comisii de examinare pentru a fi angajată în MAE.

La percheziţia autovehiculului cu care se deplasa fostul angajat al SRI, anchetatorii au găsit banii daţi de către denunţătoare.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru a fi audiat sub acuzaţia de trafic de influenţă, el fiind reţinut pentru 24 de ore.

Conform procurorilor, nu este pentru prima dată când el este prins în flagrant primind bani de la persoane cărora le-a promis că îşi va folosi influenţa pe lângă factori de decizie. În martie 2010, el a fost prins în flagrant tot de către procurorii argeşeni în timp ce primea 6.000 de euro pentru a interveni pe lângă o judecătoare în scopul soluţionării favorabile a unui dosar aflat la acea vreme pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. După acel flagrant, fostul angajat al SRI a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top