duminică , 7 iunie 2020
NEWS ALERT

FOST DETINUT, CAUTAT DE POLITISTI DUPA CE A SECHESTRAT SI A INCERCAT SA II DEA FOC UNUI PRIETEN

Poliţiştii din Mehedinţi îl caută pe un bărbat din localitatea Cioroboreni, care în seara de vineri, 24 aprilie, a bătut un consătean în vârstă de 34 de ani, a aruncat diluant pe el, i-a dat foc şi l-a legat în casă, după care a fugit.

agresiune

Victima, Daniel Constantin Căbulea care se află internată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, a declarat luni că se considera a fi prieten cu agresorul, iar altercaţia ar fi izbucnit după ce acesta din urmă l-a rugat vineri seara să îl ducă acasă din sat, cu calul şi căruţa.

“M-am întâlnit cu un prieten al meu, puşcăriaş din sat şi a zis să îl duc acasă. Am băut o sticlă de bere, am legat calul şi căruţa la poartă, acolo la el. Am stat cât am stat acolo, o oră şi nu ştiu, dintr-odată ce i-a venit,  că m-a luat la bătaie cu coada de secure, cu muchia. Nu ştiu de ce, mă gândesc poate că a vrut să ia calul şi căruţa de la poartă le vândă, că a mai făcut aşa o dată. După ce m-a bătut acolo, a luat o sticlă de diluant, a aruncat-o pe mine şi mi-a dat foc. Eu repede, puteam să mor, am scos bluzele şi le-am aruncat, dar m-a ars pe faţă, m-a tăiat pe la picior, pe la ureche.”, a povestit victima de pe patul de spital.

Bărbatul a mai arătat că după ce l-a bătut cu securea, l-a legat cu sârmă de mâini şi de picioare şi l-a închis în casă. O noapte întreagă, victima a căutat mijloace ca să scape reuşind spre dimineaţă să rupă sârma cu care era legat de picioare. Atunci a spart geamul de la camera în camera în case fusese incuiat, a ieşit pe uliţa satului şi a cerut ajutor la vecinii care au chemat Ambulanţa şi Poliţia.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, medical Lidia Popescu, bărbatul a fost spitalizat cu multiple răni, arsuri şi traumatisme.

“Sunt leziuni traumatice, leziuni ce par a fi produse printr-un obiect ascuţit, sunt leziuni de arsură la nivelul feţei. Pe radiografiile care au fost efectuate iese în evidenţă  o fractură de coastă C6, la nivelul hemitoracelui stâng, iar pe partea dreaptă are o fractură de peroneu, fără deplasare. Dintre toate plăgile pe care le are, cea de la nivelul coastei drepte este o plagă mai deosebită, care se poate infecta.”, a mai spus directorul medical al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-l găsi pe agresor, cazul fiind cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Individul a fost eliberat condiţionat după o condamnare pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi lovire.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top