sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Fost polițist, mort în accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, fost polițist în cadrul Postului de Poliție Șimian murit luni după-amiază în urma unui accident care s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu drumul județean 607 B.

accident tirPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, Roxana Vișan, fostul polițist aflat la volanul unui autoturism Ford Focus, s-a angajat într-un viraj la stânga către municipiul Drobeta Turnu Sevein, când a fost lovit de un TIR care circula din sens opus pe șoseaua ocolitoare.

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, care a preluat victima din autoturism, dar în drum spre spital aceasta a pierdut lupta cu viața întrucât a fost grav rănită în urma accidentului.

În intersecția în care s-a produs accidentul este și un indicator care îi atenționează pe șoferi că trebuie să cedeze trecerea autovehiulelor.

Victima are 37 de ani, a fost angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, dar s-a pensionat pe caz de boală în anul 2011.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top