marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

Fostul preşedinte al CJ Mehedinţi: Recepţia BMI, “o acţiune de propagandă tipic PSD-istă”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, democrat liberalul Marius Bălu, în funcţie în 2009, când s-au început lucrările la Blocul Materno Infantil şi care a fost recepţionat joi,  a declarat că tăierea panglicii în condiţiile în care unitatea nu poate fi dată în folosinţă este “o acţiune de propagandă tipic PSD-istă”.

Marius Balu“Este o acţiune de propagandă tipic PSD-istă. Să te joci cu sufletele oamenilor Este caracteristic politicienilor de cea mai joasă speţă. Din păcate cei care ar trebui să se bucure de serviciile acestei maternităţi, mămicile şi nou-născuţii mai trebuie să aştepte. Faptul că oficialii din minister nu au venit deşi au fost invitaţi denotă faptul că au realizat penibilul situaţiei, respective inaugurarea unei simple clădiri. Deşi el trebuia să se termine în octombrie anul trecut, mi se pare inadmisibil că după un an şi jumătate de mandate să inaugurezi o simplă clădire, fără să fii în stare să găseşti soluţii pentru dotarea şi punerea ei în funcţiune. Este o dovadă în plus, dacă mai era nevoie a amatorismului şi incapacităţii actualului guvern.”, a declarat senatorul PDL Marius Bălu.

La recepţia clădirii, joi, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a declarat că lucrările au început în 2009, dar s-a implicat direct în demararea lor, la momentul respectiv deţinând funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top