marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOSTUL ŞEF DE LA „DOI ŞI-UN SFERT” MEHEDINŢI, TRANSFERAT LA SECTORUL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ PORŢILE DE FIER II

De astăzi noul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II este comisarul şef Florin Grigore, nimeni altul decât fostul şef al SIPI Mehedinţi. Prin ordin al ministrului, acesta a fost transferat de la Direcţia Generală de informaţii şi Protecţie Internă  la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

PF II

Comisarul şef Florin Grigore a lăsat în urmă un serviciu care pare să se dezintegreze. Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Mehedinţi a pierdut în ultima perioadă peste jumătate din efective.  Este cunoscut cazul fostului comisar şef  de la SIPI Mehedinţi, Cornel Cristian Avramescu, care a fost arestat pentru înşelăciune, fals şi uz de fals.

Printre altele, folosindu-se de funcţia de ofiţer de poliţie în luna iulie 2012 a pus la dispoziţia unui bărbat din Strehaia, cercetat pentru evaziune fiscală într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, înscrisuri oficiale cu conţinut fictiv, având ca emitenţi aparenţi ANAF Bucureşti şi IGPR.

Avramescu a mai tras după el un alt coleg, care a fost nevoit să-şi dea demisia. Alţi ofiţeri au probleme de integritate, iar o parte au fost transferaţi în alte structuri ale MAI. Sunt şi cazuri de ofiţeri care au preferat să se retragă la pensie. La cârma acestui serviciu este împuternicit acum un alt ofiţer din IPJ Mehedinţi.

Corina Macavei

loading...


Un Comentariu

  1. Sa fie aceasta schimbare si ca efect a ceea ce s-a intamplat in unitatea cu caracter
    STRATEGIC RAAN ?!
    Oare 2,15 a informat in mod corect si fara conotatii politice ceea ce s-a intamplat
    acolo ?! Cum de RAAN-ul a fost adus in starea falimentara actuala si nimeni n-a
    stiut nimic ?! Sau s-a stiut si nu s-a facut nimic pt. stoparea situatiei …

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top