miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTBAL LIGA A II-A. F.C. UNIVERSITATEA – F.C. OLT. OLTENII SE DUELEAZĂ TOT PE „MUNICIPAL”

1-e-oficial-fc-universitatea-craiova-e-in-liga-a-ii-aDuel oltean mâine seară pe Stadionul din Tr. Severin. Deşi ultima dispută a Universităţii la Severin a fost prefeţată de incidente grave, iar Jandarmeria a cerut suspendarea terenului, craiovenii vor juca mâine cu F.C. Olt tot pe „Municipal”.

„E cineva în Craiova care a câştigat alegerile cu tricoul Universităţii, iar acum face orice ca să o omoare. Sunt sigur că FRF va accepta cererea Jandarmeriei şi noi nu vom fi lăsaţi să mai jucăm la Severin”, a declarat Mititelu la Sport.ro.
„Probabil că o să ajungem să jucăm în Bulgaria. Nu zic că suporterii noştri sunt sfinţi, dar nu e prima oară când sunt violenţe. Doamna primar ne-a închis toate drumurile. Dacă ne dau afară din Severin, unde să mai mergem?”, a mai declarat patronul celor de la FC U Craiova, pentru Sport.ro.

Declaraţia lui Adrian Mititelu vine după ce Jandarmeria a amendat cu 30.000 de lei clubul oltean şi a cerut suspendarea pentru 6 luni a Stadionului „Municipal” din Drobeta-Turnu-Severin, din cauza violenţelor care au prefaţat disputa cu Petrolul din Cupa României. Mai multe autocare ale suporterilor petrolişti au fost atunci vandalizate, iar suporterii Universităţii au aruncat cu torţe pe teren în minutul 28 al partidei şi centralul a fost obligat să întrerupă jocul.

Joacă tot la Severin

Până ce FRF va lua o decizie, Universitatea va diputa partida de mâine seară tot pe stadionul din Tr. Severin, jocul fiind programat pentru ora 17.00. Aflată pe locul patru în clasament, cu cinci puncte. Universitatea se duelează cu o echipă destul de solidă, este vorba de F.C. Olt, care ocupă înaintea acestei dispute locul şapte al clasamentului seriei a II-a. De altfel, există voci care spun că FRF nu are motive să suspende „Municipalul”  deoarece incidentele grave au avut loc în afara stadionului şi nu în tribune.

Tehnicianul Nicolo Napoli nu are o misiune uşoară în această dispută. Elevii săi vin după partida cu Petrolul din Cupa României şi echipa trebuie remontată şi pregătită să nu resimtă oboseala în urma disputei cu echipa de Liga I, în care a făcut destulă risipă de energie. Miza jocului cu formaţia slătineană este una destul de mare. Pe lângă orgolii, Universitatea trebuie să obţină cele trei puncte pentru a nu se îndepărta de partea superioară a clasamentului, ştiut fiind faptul că obiectivul Universităţii în acest sezon este promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Bilete pntru partida cu Slatina la Craiova şi Severin

Biletele pentru partida de mâine, dintre Universitatea Craiova şi FC Olt Slatina, s-au pus în vânzare.

Punctele de vânzare sunt aceleaşi ca până acum: sediul clubului, din strada Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, pe Calea Bucureşti (Rotonda) şi în Craioviţa Nouă (Poştă).

În Severin biletele pot fi achiziţionate de la stadionul Municipal, dar şi de la vânzătorii ambulanţi din faţa magazinului “Decebal” şi de la Piaţa Crihala.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top