luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

FOTBALIŞTII DE LA C.S. SEVERIN VOR FACE DEPLASAREA LA CLUJ

imagineDupă nemulţumirile iscate cauzate de neplata salariilor fotbaliştii de la C.S. Severin ameninţau în vinerea Paştelui că nu vor face deplasarea la Cluj, pentru disputa cu CFR. Astăzi au primit promisiuni că lucrurile se vor rezolva şi după două antrenamente, undul desfăşurat de dimineaţă, altul în această seară, mâine dmineaţă echipa va pleca spre Cluj Napoca.

Neplasa drepturilor salarilale ale fotbaliştilor de la C.S. Tr. Severin, aproape de la începutul acestui an a umplut paharul chiar în vinerea Paştelui. Înaintea disputei cu Petrolul, într-un moment de furie, atunci când au văzut că nu vor avea un leu în cont de Paşte, fotbaliştii au ameninţat că boicotează disputa cu petroliştii. S-au răzgândit, dar au ameninţat că nu vor merge la Cluj dacă nu li se vor plăti banii. Luni dimineaţă, întreg lotul a cerut o discuţie cu conducerea clublui, în speţă, reprezentanţii Primăriei. Se pare că în urma acesteia, fotbaliştii au primit promisiuni că problema se va rezolva şi vor primi o parte din bani. Aşa că au decis ca mâine dimineaţă să plece spre Cluj, unde vor disputa jocul cu CFR Cluj. Nu vor pleca la cluj Brata, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi Drumimel, accidentat în partida cu Petrolul Ploieşti. Francezul a primit o lovitură la piciorul stâng, dar din fericire pentru el se pare că accidentarea nu este foarte gravă. În acest moment are o atelă gipsată, urmând să facă un RMN, în urma căruia se va descoperi dacă are ligamentele afectate. Oricum, se pare că acest sezon pentru fotbalistul francez este terminat.

De la ora 20.00, după antrenamentul de seară, tehnicianul Ionel Gane va susţine o conferinţă de presă în care va comunica mai multe lucruri legate de situaţia de la echipă şi drepturile salarialae şi va face o avancronică a disputei de la Cluj cu CFR.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top