marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTO: ACOPERIŞ SPULBERAT DE O FURTUNĂ DE CÂTEVA MINUTE LA DROBETA TURNU SEVERIN

UpDate: Ora 16.53

Circulaţia a revenit la normal pe strada Orly, după ce pompierii au îndepărtat bucăţile de tablă din acoperişul spulberat de furtună, pe carosabil. În zona în care acoperişul a fost măturat de pe bloc, mai multe locuinţe au rămas fără energie electrică şi internet, întrucât firele de electricitate au fost rupte.

Totodată, în urma furtunii cu descărcări electrice care a durat nu mai mult de zece minute, miercuri după-amiază, doi copaci au fost puşi la pământ, în Drobeta Turnu Severin, pe strada Walter Mărăcineanu şi în zona Bisericii Catolice.

Ora 16.11: Circulaţia este blocată la ora transmiterii acestei ştiri pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin, între Bulevardul Tudor Vladimirescu şi strada Adrian, după ce acoperişul unui bloc a fost spulberat de o furtună care a durat doar câteva minute. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, pentru îndepărtarea bucăţilor mari de tablă desprinse de pe bloc, care au acoperit în totalitate strada Orly.

acoperis

acoperis (1)

acoperis 3

Din fericire, în urma incidentului nu s-au produs pagube materiale şi nici victime, întrucât în zona în care a căzut acoperişul nu era nicio maşină parcată şi nu se afla niciun trecător în momentul furtunii.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top