duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO: DAN DIACONESCU A FĂCUT BAIE DE MULŢIME DE ZILELE SEVERINULUI

Dan Diaconescu a venit sâmbătă după-amiază la Drobeta Turnu Severin, cu „ddmobilul” cu care s-a lansat în campania electorală vineri, la Arad, acesta deschizând lista PPDD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

dd1

Din „ddmobil”, Dan Diaconescu a coborât pe B-dul Tudor Vladimirescu, la ceas, unde a fost aşteptat de aproximativ o sută de membri şi simpatizanţi mehedinţeni ai partidului pe care îl reprezintă.

dd2După un discurs în faţa membrilor de partid, care a fost susţinut în aer liber, Dan Diaconeascu a plecat pe strada I.C. Brătianu, acolo unde sunt organizate spectacolele de muzică populară de Zilele Severinului.

dd3 Printre oamenii veniţi să viziteze tarabele de mici, bere, grătare şi produse artizanale, Dan Diaconescu a  făcut o baie de mulţime împreună cu Simona Man, Liliana Mincă, dar şi preşedintele Organizaţiei PP-DD Mehedinţi, Ion Mihart.

dd4

Dan Diaconescu a dat mâna cu simpatizanţii veniţi la Zilele Severinului, a făcut fotografii şi chiar a mâncat vată pe băţ.

dd5

dd6

dd7

Adrian Duicu încătuşat, primarii din Mehedinţi descătuşaţi

Prin mulţimea care s-a creat pe strada I.C. Brătianu, Dan Diaconescu s-a întâlnit cu primarul comunei mehedinţene Gogoşu, Jean Rogoveanu, acesta afându-se cu familia la plimbare. Edilul s-a oprit câteva momente, a stat de vorbă cu Dan Diaconescu şi Ion Mihart, au făcut împreună fotografii, iar după câteva glume, fiecare şi-a văzut de drum.

dd8

Vizita lui Dan Diaconescu la Drobeta Turnu Severin a durat mai puţin de două ore, pentru că la capătul străzii I.C. Brătianu, staff-ul de campanie îi adusese deja „ddmobilul”, în care acesta s-a urcat şi a plecat către Bucureşti.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top