joi , 16 iulie 2020
NEWS ALERT

FOTO: DOI RANITI IN INTERSECTIA IGNORANTEI DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Două persoane au ajuns la spital, vineri seara, în urma unui accident rutier care s-a produs într-o intersecție din municipiul Drobeta Turnu Severin, după ce șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unui taximetru care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs vineri seara, când șoferul unui autoturism care circula pe strada Independenței nu a oprit

accident (3)la indicatorul STOP amplasat la intersecția cu strada Mareșal Averescu și a lovit în plin un taximetru care circula regulamentar dinspre Topolniței către Smârda.

În urma impactului destul de violent, mașina al cărui șofer nu a acordat prioritate a fost avariată în proporție de 80% și a fost proiectată într-un stâlp de electricitate.

Și taximetrul a fost grav avariat, iar doi pasageri care se îndreptau către destinația solicitată au fost răniți.

accident (5)

La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți care au acordat îngrijiri medicale răniților și i-au transportat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.

Din fericire starea lor este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

accident (1)

Intersecția străzii Mareșal Averescu cu strada Independenței din Drobeta Turnu Severin este cunoscută pentru numărul mare de incidente rutiere care s-au produs aici de-a lungul timpului. Asta pentru că de foarte multe ori se întâmplă ca cei care circulă pe strada Independenței să uite să oprească la primul STOP pe care îl întâlnesc după ce pleacă Bulevardul Tudor Vladimirescu către strada Traian. Tocmai din acest motiv, autoritățile au decis să suplimenteze semnalele care atenționează că artera se intersectează cu o alta cu prioritate. Degeaba, însă, au fost trasate semne transversale constând în benzi rezonatoare și au fost montate indicatoare . Pentru șoferii neatenți, dar și pentru cei care circulă regulamentar pe Mareșal Averescu, intersecția poate fi fatală întrucât accidentele care se produc aici sunt de multe ori violente.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top