miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO SEVERINUM ANTIK – O INVITAŢIE CU PARFUM DE EPOCĂ

Ceasuri şi tablouri vechi de peste o sută de ani, bijuterii, dar şi mobilier din anii 1800. Asta pot găsi, în acest sfârşit de săptămână, cei care trec pragul târgului de antichităţi organizat într-un centru comercial din Drobeta Turnu Severin.

deschidere

Peste 10 colecționari din Bucureşti, Timişoara, Reşiţa, Sibiu şi Turnu Severin expun timp până duminică obiecte vechi aduse din toate colţurile Europei. Însă cei care vor să achiziţioneze piese rare trebuie să scoată din buzunar şi câteva mii de euro. De exemplu, un set de mobilier vechi costă 1800 de euro, iar un tablou se vinde şi cu 350 de euro. Un colecţionar din Sibiu a adus la expoziţie un gramofon în perfectă stare perfectă de funcţionare, pentru care cere 200 de euro.

Vizitatorii, colectionari sau doar iubitori de lucruri frumoase, au ocazia să facă unele achizitii deosebite. Aici pot găsi aici antichităşi veritabile precum ediţii de colecţie, fotografii, porţelanuri, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colecţii de orologerie, monede, ilustrate, timbre, argintărie etc.

sebi “Evenimentul îşi propune, odată în plus, să ne ajute să facem loc, în vieţile noastre copleşite de avatarurile lumii moderne, obiectelor frumoase şi vechi, sortite să dea valoare şi personalitate spatţului cu care ne înconjurăm in fiecare zi”, a spus  Adrian Eusebiu Pavel, unul din organizatori.

Târgul de antichităţi, găzduit de pavilioanele expoziţionale ale unui hipermaket, poate fi vizitat până duminică seara.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top