miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FUNDAŢIA MIŞCAREA POPULARĂ ŞI-A DESCHIS FILIALĂ LA MEHEDINŢI

Marian Preda (Fundaţia Mişcarea Populară): „Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă pentru români”

fundatia 1

Fundaţia Mişcarea Populară şi-a lansat miercuri, filiala la Drobeta-Turnu-Severin în prezenţa preşedintelui Fundaţiei, profesor universitar dr. Marian Preda şi a membrilor fondatori Cristian Diaconescu şi Cristian Hriţiuc.

În Mehedinţi a fost deschisă cea de-a 34-a filială judeţeană a Fundaţiei Mişcarea Populară. „Am avut discuţii cu cei peste 50 de membrii ai Fundaţiei Mişcarea Populară, au fost prezenţi şi Eugen Golea, desemnat coordonator pentru judeţul Mehedinţi pentur organizarea filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară şi Gelu Vişan, coordonator pentru Dolj a PMP, dar scopul nostru a fost acela de a înfiinţa cea de-a 34-a filială judeţeană a Fundaţiei Mişcarea Populară”, a spus Marian Preda. La Mehedinţi, Fundaţia Mişcarea Populară va fi condusă de Ştefan Odobleja jr. (fiul savantului Ştefan Odobleja).

Critici la adresa lui Ponta

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară  a adus critici dure la adresa premierului Ponta, pe care îl acuză de faptul că nu îşi asumă responsabilităţile pe care le presupune funcţia de prim-ministru. „Am discutat despre probleme judeţului şi despre problemele naţionale la ordinea zilei pentru că se întâmplă lucruri importante în România şi lucruri grave. Premierul Victor Ponta se foloseşte de obicei de miniştrii pentru a da veştile proaste, el păstrându-şi privilegiul de a face anunţuri pozitive, de obicei promisiuni cu ce va face în viitor. În privinţa CFR Marfă nemaiavând posibilitatea de a da vină pe vreun ministru pentru că este şi prim-ministru şi ministru al Transporturilor. Drept urmare a încercat să dea vina pe CSAT pentru problemele pe care le-a cret el la privatizare la CFR Marfă. Îi amintesc domnului Victor Ponta că autoritatea presupune şi responsabilitate, deci nu are numai dreptul să se plimbe prin toată lumea cu avioane prezidenţiale pe care le foloseşte în calitate de prim-ministru şi să redistribuie resurse către prietenii lui Mazăre, Oprişan, Dragnea şi ceilalţi. Are şi responsabilităţi, trebuie să ia decizii, dar după cum am văzut Guvernul Ponta – Duşa se ocupă de OZN-uri în loc să creeze locuri de muncă pentru români. Toate acestea trebuie schimbate. De aceea am înfiinţat Fundaţia Mişcarea Populară şi înfiinţăm Partidul Mişcarea Populară pentru că, cu această guvernare  de incompetenţi nu se poate guverna”, a spus Marian Preda.

Corina Macavei

loading...


Un Comentariu

  1. PDL-isti mascati ! Se pregateste ruperea PNL-istilor nemultumiti de rezultatul alegerilor din 10 august la care
    se vor adaoga ” stanisoristii ” diin PDL + Elena Udrea de Mehedinti !
    Trebuie si o femeie marca UDREA ! Pentru linistea ….mehedintenilor ! ALELUIA ….

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top