marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

„GALĂ K1” LA ORŞOVA ÎNTRE PREŞEDINTA ORGANIZAŢIEI DE FEMEI PSD ŞI SECRETARA DE LA PNL

La Orşova, alegerile prezidenţiale 2014 se lasă cu bătaie, culmea între două femei aflate însă în partide divergente. Din cauza unor clinciuri mai vechi, două orşovence cu funcţii în PSD şi PNL au ajuns să se păruiască duminică în faţa unei secţii de votare.

orsova

Mirela Ioana Iovanovici, preşedinta interimară de la organizaţia de femei a PSD Orşova, susţine că a fost agresată de secretara Partidului Naţional Liberal în faţa unei secţii de votare nr. 73 în momentul în care a întrebat-o de ce îi fotografiază autoturismul. Femeia spune că venise la secţia de votare organizată pentru alegerile prezidenţiale 2014 cu sandvişuri şi apă pentru colega lor de la PSD.

„Am fost agresată fizic, m-a luat de gând,tensiunea este foarte mare, dureri de cap, mi-a dat în coaste, în picioare, am fost lovită peste tot. Împreună cu colega mea am fost la grădiniţa de la nord, secţia 73 de pe Ştefan cel Mare, fiind în maşină am văzut-o pe doamna Ianculovici Camelia stând de vorbă cu o membră a lor care ieşise afară. Între timp am văzut-o că mi-a fotografiat maşina şi numărul de înmatriculare. Atunci am ieşit din maşină şi am cerut explicaţii, de ce  îmi face poze la maşină, am încercat să-i iau telefonul, i-a picat telefonul jos şi atunci a început să mă agreseze fizic. Nu am căutat ceartă, mă duceam cu sandvişuri şi apă la membra noastră din secţie care este în comisie”, povesteşte Mirela Ioana Iovanovici.

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD şi consilier local în CL Orşova  a fost membru al PNL Orşova până în 2013, iar foştii colegi liberali încearcă acum să o îndepărteze din Consiliul Local în urma unei hotărâri judecătoreşti.

„Eu am avut probleme cu cei de la PNL şi ea (n.r. Camelia Ianculovici) are o ură foarte mare şi s-a răzbunat acum, dar eu am fost şi la poliţie, şi la Urgenţe, o să mă duc şi la Medicina Legală”, mai spune pesedista de la Orşova.

De cealaltă parte, preşedintele PNL Orşova, Dan Ovidiu Papavă, spune că Ianculovici Camelia nu poate vorbi pe marginea acestui incident fiindcă „nu se simte bine” şi că PNL nu are nimic de împărţit cu fosta lor colegă. Pur şi simplu, organizaţia pe care o conduce nu face altceva decât să încerce să pună în aplicare o decizie a Curţii de Apel Craiova prin care se ia act de încetarea mandatului de consilier a doamnei Mirela Iovanovici.

orsova 1

„Colega mea, doamna secretar nu se simte bine ca urmare a acestui regretabil incident. Se dusese împreună cu colegul secretar să ducă mâncare şi apă minerală pentru colegii care sunt în secţiile de votare. În momentul în care a ieşit din secţia de votare am înţeles că doamna consilier Iovanovici s-a apropiat de ea şi a bruscat-o, lovind-o şi chiar căzându-i telefonul din mână. În acel moment se pare că a existat o busculadă între dânsele şi de aici incidentul a degenerat. Domnul secretar le-a despărţit. La faţa locului era împreună cu doamna consilier şi domnul preşedinte de la PSD”, a declarat Dan Papavă.

Acesta a mai spus că Ianculovici Camelia a suferit în urma acestui incident mai multe traumatisme, pentru care însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii de la Orşova au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top