luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

GALERIE FOTO POMPIERII AU DEFILAT ÎN CENTRUL SEVERINULUI CU TEHNICA DIN DOTARE

Pompierii au marcat, sâmbătă,  Ziua Pompierilor din România prin ample manifestări la Drobeta Turnu Severin. Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” au vrut să le arate severinenilor angajaţii care le sunt la dispoziţie în orice moment pentru a interveni în situaţii de urgenţă precum şi tehnica din dotare.

DSCF9841

Manifestarea a avut loc în faţa Palatului Administrativ din municipiul Drobeta Turnu Severin şi au participat reprezentanţii administraţiei publice locale şi structurilor MAI din judeţ.

Colonelul Petre Stănăşel a ţinut un discurs privind importanţa acestei zilei şi rolul pompierilor, iar prefectul Nicolae Drăghiea a ţinut să îi felicite, la rândul său, pe pomperi şi să îi asigure de tot sprijinul.

Acţiunea s-a finalizat cu defilarea gărzii de onoare şi parada tehnicii militare. Totul s-a petrecut în aplauzele a zeci de severineni care au ţinut să le fie alături salvatorilor.

Pe lângă autospecialele de ultimă generaţie achiziţionate pe fonduri europene şi care au intrat în dotarea pompierilor mehedinţeni în ultima perioadă, la paradă au participat şi serviciile voluntare de la nivelul câtorva primării (Şişeşti, Bâcleş) şi unităţi economice din Turnu Severin.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top