marți , 9 martie 2021
NEWS ALERT

VIDEO GIGI NEŢOIU ESTE LIBER PENTRU TREI ZILE

Încarcerat la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, după ce instanţa l-a găsit vinovat în Dosarul transferurilor, în care au mai fost condamnaţi Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu, MM Stoica, Gheorghe Copos şi Jean Padureanu, Gigi Neţoiu a fost vineri eliberat.

gigi netoiu

Ce-i drept doar pentru trei zile, după cum ne-au declarat surse neoficiale din cadrul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Deputatul PP-DD, Gigi Neţoiu, condamnat în Dosarul tranfesurilor la trei ani şi patru luni de închisoare şi încarcerat pe 4 martie a ieşit vineri, în jurul orei 16.00, din Penitenciarul Drobeta-Turnu-Severin.

Gigi Neţoiu ar fi primit o permisie pentru trei zile, în care va merge acasă să-şi boteze băieţelul pe care „comandantul” îl are împreună cu fostul manechin Ecaterina Iancu, o tânără mai mică decât Neţoiu cu circa 30 de ani.

Este pentru a doua oară când Gigi Neţoiu obţine o permisie, prima fiind la începutul lunii septembrie, atunci când a ieşit în mare secret din penitenciar.

Gigi Neţoiu a părăsit penitenciarul în jurul orei 16,00, îmbrăcat într-o ţinută sport şi cu o şapcă pe cap şi o geantă în mână, fiind aşteptat de un şofer la volanul unui autoturism Range Rover.

Fostul deputat îşi ispăşeşte pedeapsa de 3,4 ani de închisoare la Penitenciarul din comuna mehedinţeană Vânjuleţ, însă vineri fost adus la Turnu Severin pentru că a plecat în permisie. Întrebaţi cu privire la învoirea acordată lui Gigi Neţoiu, reprezentanţii Peniteciarului Turnu Severin au refuzat un punct de vedere pe motiv că sunt informaţii din dosarul deţinutului, care nu pot fi date publicităţii.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top